Catering Świąteczny

1. Kiełbasa z dzika swojski wyrób - 1 kg 45,00
2. Pierogi z kapustą i grzybami - 1 kg  29,00
3. Pierogi ruskie - 1 kg  29,00
4. Pierogi z dzika - 1 kg 36,00
5. Galantyna rybna - 1 porcja 8,00
  (dorsz, pstrąg) 100g  
6. Galantyna drobiowa- 1 porcja 6,00
  (kurczak) 100g  
7. Dorsz po grecku - 1 porcja 10,00
  80g ryby  
8. Śledzie w trzech smakach - 1 porcja 8,00
  100g ryby  
9. Łosoś w galarecie - 1 porcja 12,00
  80g ryby  
10. Łosoś marynowany z kaparami - 1 porcja 11,00
  60g ryby  
11. Pstrąg w galarecie - 1 porcja 9,00
  80g ryby  
12. Karp po żydowsku - 1 porcja 10,00
  80g ryby  
13. Tatar z łososia z jajkiem, ogórkiem, porem i kawiorem- 1 porcja 12,00
  60g ryby  
14. Schab nadziewany figą w galarecie- 1 porcja 10,00
  100g schabu  
15. Kaczka faszerowana śliwką, pomarańczą i jabłkiem w galarecie - 1 porcja  12,00
  80g kaczki  
16. Karkówka z duszonym porem w galarecie - 1 porcja 10,00
  100g karkówki  
17. Indyk faszerowany suszonymi pomidorami - 1 porcja 9,00
  80g indyka  
18. Pasztet z dzika - 1 porcja 12,00
  80g dzika  
19. Pasztecik domowy z pieczarkami - 1 sztuka 3,00
  100g  
20. Pasztecik domowy z nadzieniem z dzika - 1 sztuka 3,50
  100g