Catering Świąteczny |
||
1. | Kiełbasa z dzika swojski wyrób - 1 kg | 45,00 |
2. | Pierogi z kapustą i grzybami - 1 kg | 29,00 |
3. | Pierogi ruskie - 1 kg | 29,00 |
4. | Pierogi z dzika - 1 kg | 36,00 |
5. | Galantyna rybna - 1 porcja | 8,00 |
(dorsz, pstrąg) 100g | ||
6. | Galantyna drobiowa- 1 porcja | 6,00 |
(kurczak) 100g | ||
7. | Dorsz po grecku - 1 porcja | 10,00 |
80g ryby | ||
8. | Śledzie w trzech smakach - 1 porcja | 8,00 |
100g ryby | ||
9. | Łosoś w galarecie - 1 porcja | 12,00 |
80g ryby | ||
10. | Łosoś marynowany z kaparami - 1 porcja | 11,00 |
60g ryby | ||
11. | Pstrąg w galarecie - 1 porcja | 9,00 |
80g ryby | ||
12. | Karp po żydowsku - 1 porcja | 10,00 |
80g ryby | ||
13. | Tatar z łososia z jajkiem, ogórkiem, porem i kawiorem- 1 porcja | 12,00 |
60g ryby | ||
14. | Schab nadziewany figą w galarecie- 1 porcja | 10,00 |
100g schabu | ||
15. | Kaczka faszerowana śliwką, pomarańczą i jabłkiem w galarecie - 1 porcja | 12,00 |
80g kaczki | ||
16. | Karkówka z duszonym porem w galarecie - 1 porcja | 10,00 |
100g karkówki | ||
17. | Indyk faszerowany suszonymi pomidorami - 1 porcja | 9,00 |
80g indyka | ||
18. | Pasztet z dzika - 1 porcja | 12,00 |
80g dzika | ||
19. | Pasztecik domowy z pieczarkami - 1 sztuka | 3,00 |
100g | ||
20. | Pasztecik domowy z nadzieniem z dzika - 1 sztuka | 3,50 |
100g |